Search Engine Optimization

Vrijwel elke organisatie beschikt over een website. Maar naast het hebben van een website, is het ook belangrijk dat de website gevonden wordt. Van alle internetgebruikers maakt 98% gebruik van zoekmachines om informatie op te zoeken. Zoekmachines zijn dus belangrijke instrumenten om uw doelgroep te bereiken.

Meer informatie over Search Engine Optimization.

Search Engine Advertising

Adverteren op zoekmachines (Search Engine Advertising) levert vaak direct meer bezoekers op uw website op. Daarnaast betaalt u alleen voor uw bezoekers en dus niet voor het plaatsen en tonen van de advertenties. Met de juiste zoekwoorden, de juiste campagne indeling en aantrekkelijke advertentieteksten wordt uw positie op zoekmachines steeds hoger.

Meer informatie over Search Engine Advertising.

Social media

Het gebruik van social media is inmiddels geïntegreerd in het leven van bijna iedere Nederlander. 10,8 miljoen Nederlanders maken gebruik van Facebook, 4,4 van LinkedIn en 4,1 miljoen van Instagram. Het is dus duidelijk. Een groot gedeelte van uw doelgroep bevindt zich op social media. Een gemiste kans om hier geen gebruik van te maken.

Meer informatie over social media.

Website ontwikkeling

Uw website is het online visitekaartje van uw bedrijf. Het is een perfect medium om informatie over uw organisatie uiteen te zetten en het online publiek te bereiken. Voor de vindbaarheid van uw website, is het belangrijk dat uw website voldoende informatie bevat en een overzichtelijke structuur heeft. Wij leveren websites op maat, die voldoen aan de laatste technieken en aan uw wensen.

Meer informatie over website ontwikkeling.