Social media

Door de toenemende toegankelijkheid tot het internet zijn steeds meer mensen overal en altijd online. Met name social media zijn niet meer weg te denken uit het media landschap. Het massale gebruik van social media betekent dat de consument meer dan ooit centraal komt te staan in de interactieve communicatie.

Het gemak van social media voor uw organisatie

Social media maken het voor uw organisatie mogelijk om meer interactie te krijgen met uw doelgroep. Uw aanwezigheid op en communicatie via deze kanalen kan zorgen voor een enorm bereik met minimale kosten.

Advies over uw social media activiteiten

Bent u actief op het gebied van social media, maar vindt u dat u hier niet het optimale uithaalt? Dan kan JME Communicatie u van dienst zijn door uw social media kanalen te analyseren en op basis hiervan een verbeteradvies op te stellen. Dit kan zijn voor de inrichting en uitstraling van uw kanalen, maar ook voor de activiteiten op uw kanalen. Ook is het mogelijk dat uw kennis op het gebied van social media wordt bijgespijkerd, zodat u op de hoogte bent van alle mogelijkheden die deze media u bieden.

Adverteren op social media

Via advertenties op Social Media kanalen (zoals op Facebook, LinkedIn, of Instagram) is het mogelijk om uw social media kanalen onder de aandacht te brengen. Het principe is hetzelfde als adverteren op Google via Google Adwords. U kunt uw advertentie richten op een zeer specifieke doelgroep (o.a. op geslacht, leeftijd, locatie en interesses). JME Communicatie zal samen met u het doel bepalen van uw advertentiecampagne. Dit kan bijvoorbeeld zijn: het bereik van uw social media kanaal vergroten, het uitlichten van een specifieke aanbieding, meer interactie met uw doelgroep of meer verkeer naar uw website.

MEER INFORMATIE OVER UW SOCIAL MEDIA MOGELIJKHEDEN?

Indien u meer informatie wenst over social media, of geïnteresseerd bent in de diensten van JME Communicatie neem dan contact op