Website ontwikkeling

Uw website is het online visitekaartje van uw bedrijf. Het is een perfect medium om informatie over uw organisatie uiteen te zetten en het online publiek te bereiken. Voor de vindbaarheid van uw website, is het belangrijk dat uw website voldoende informatie bevat en een overzichtelijke structuur heeft.

Team van specialisten

JME Communicatie werkt samen met een team van gedreven specialisten op het gebied van website ontwikkeling. Bas van der Horst van BUREAUBAS is gespecialiseerd in website design. Hij zorgt voor een website design dat aansluit bij uw huisstijl en tevens responsive en zeer gebruiksvriendelijk is. Adrian Winter van Interactive Pixels is gespecialiseerd in website ontwikkeling. Hij is verantwoordelijk voor de technische realisatie van de website. Adrian werkt veelal met bekende CMS systemen, die zoekmachine vriendelijk zijn en het onderhouden van uw website eenvoudig maakt. Jamie Kaandorp van JME Communicatie is gespecialiseerd in SEA, SEO en social media en kan ervoor zorgen dat uw website goed vindbaar is binnen de zoekmachines. Alle websites die wij ontwikkelen zijn op maat gemaakt, waardoor wij aan al uw wensen kunnen voldoen.

Projectmanagement

Naast de werkzaamheden met betrekking tot de vindbaarheid van de website, speelt JME Communicatie een projectmatige rol in de realisatie van uw website. Zij neemt de communicatie tussen de diverse partijen op zich, zodat u altijd één aanspreekpunt heeft. 

Content management

Het up to date houden van een website vergt veel tijd, maar is belangrijk om interessant te blijven voor uw bezoekers. JME Communicatie kan tijdens de realisatie van uw website zorgdragen voor de invulling van de content op uw website. Daarnaast kan zij ook het onderhoud van uw website met betrekking tot de content uit handen nemen. Oftewel: ervoor zorgen dat er regelmatig (door uzelf gecreëerde) content, op uw website wordt geplaatst. 

MEER INFORMATIE OVER WEBSITE ONTWIKKELING

Neem een kijkje bij de reeds uitgevoerde projecten van JME Communicatie, of neem contact op voor meer informatie