NIEUWS VAN JME COMMUNICATIE

31 / 03 / 15

Mobilegeddon: Google's meest ingrijpende update

Op 21 april komt Google met een ingrijpende update die een enorme impact zal gaan hebben op de mobiele vindbaarheid van websites. Alles weten over deze update? Lees hier dan verder.

Lees het hele bericht.

12 / 08 / 13

Tips voor effectieve Facebook Ads

Facebook telde aan het begin van dit jaar 7,9 miljoen gebruikers in Nederland. Een erg interessant middel om op te adverteren, mogen we wel zeggen. Dit heeft een groot aantal adverteerders inmiddels al ruim ondervonden, waardoor de CPC (kosten per klik) op Facebook inmiddels flink zijn gestegen. Om deze reden is het van belang Facebook Ads zo effectief mogelijk in te zetten. 

Lees het hele bericht.

30 / 05 / 13

Het zoeken op Google verandert

Ongeveer acht jaar geleden gebruikte iedereen een desktop computer om te internetten. Zo ook voor het zoeken naar informatie via zoekmachines. Met de eenvoudige toegankelijkheid van het internet op de smartphones en tablets is het zoekgedrag van gebruikers veranderd.

Lees het hele bericht.

24 / 02 / 13

Leads halen uit Google Analytics

Je kunt een hele berg aan informatie uit je Google Analytics website statistieken halen. Echter, veel organisaties weten niet dat het ook mogelijk is om een inzicht te krijgen in welke andere organisaties je website bezoeken. Google Analytics geeft namelijk ook rapportages weer van de serviceproviders van je website bezoekers.

Lees het hele bericht.

29 / 12 / 12

Twitter: Ga de interactie aan met je doelgroep!

Berichten versturen via Twitter zorgt ervoor dat je iedere keer een contactmoment creëert met je volgers. Echter, je kunt meer bereiken als je daarnaast veel luistert naar je doelgroep. Hiervoor zul je opzoek moeten gaan naar vragen en problemen vanuit je doelgroep.

Lees het hele bericht.