JME Communicatie werkt voor opdrachtgevers in verschillende disciplines

JME Communicatie is een online communicatiebureau en geeft advies en ondersteuning op het gebied van Social Media Advertising. Ook is JME Communicatie gespecialiseerd in zoekmachinemarketing, namelijk in Search Engine Advertising (SEA)Search Engine Optimization (SEO) en website ontwikkeling. Hieronder een overzicht van een aantal opdrachtgevers.

Opdrachtgevers van JME Communicatie

480TRAINER

De 480TRAINER is een trainingsapparaat waarmee in slechts 480 seconden per keer gewerkt wordt aan de optimale vetverbranding, een gezonde bloedsomloop, een verbetering van de conditie en een soepel en strak lichaam. JME Communicatie heeft het communicatieplan ontwikkeld voor de introductie van de 480TRAINER.

AUTOKLIMAAT B.V.

Autoklimaat is een inbouwstation en groothandel voor o.a. radiateuren, airconditioning, accu’s, open daken en parkeerverwarming. JME Communicatie verzorgt het SEA, SEO en Social Media traject en heeft gewerkt aan het project ‘Huisstijl en Website’. Meer informatie over dit project. De website is anno 2017 weer vernieuwd. Ook dit project heeft JME Communicatie van begin tot eind begeleid.

BUREAUBAS

Webdesign, development en projectmanagement bedrijf. Voor diverse opdrachtgevers en partners van BUREAUBAS verzorgt JME Communicatie het SEO en SEA traject. Daarnaast werken JME Communicatie en BUREAUBAS regelmatig samen bij de ontwikkeling van websites.

COMPRIS CONSULTING B.V.

De consultants van Compris Consulting adviseren klanten over beheer en onderhoudsmanagement en verzorgen hierbij ook, indien gewenst, de uitvoering, training en coaching. Sinds 2010 is Compris Consulting strategisch partner van Amsterdam Airport Schiphol. JME Communicatie heeft voor Compris Consulting gewerkt aan het project ‘Huisstijl en Website’. Meer informatie over dit project.

DE WERKPLEK CLEANER

De werkplek cleaner reinigt en verwijdert op professionele wijze aanwezige bacteriën en schimmels op de werkvloer, maar ook op winkelwagentjes, pinautomaten en scanners in supermarkten. JME Communicatie is verantwoordelijk voor de SEA activiteiten.

ENTERCARE B.V.

Entercare is een medisch-technische producent en groothandel met een focus op de disciplines gynaecologie & obstetrie, keel- neus- en oorheelkunde, plastische chirurgie en cosmetische geneeskunde. JME Communicatie verzorgde voor een dochtersite het SEO, SEA en Social Media traject. Daarnaast was zij nauw betrokken bij de realisatie van de website. 

GUNNEBO NEDERLAND B.V.

De beveiligingsgroep Gunnebo levert wereldwijd geïntegreerde beveiligingsoplossingen voor o.a. de detailhandel, het bankwezen en andere sectoren die behoefte hebben aan beveiliging op hoog niveau. JME Communicatie verzorgde het SEO en SEA traject en heeft een nieuwe webshop ontwikkeld voor LIPS Brandkasten en ArchiefkastenOnline.nl. Ook heeft zij een training over Social Media gegeven aan het salesteam van Gunnebo Nederland. 

KLINIEK LAURIUM

Kliniek Laurium is een privé kliniek in Linschoten en Zoetermeer voor esthetische behandelingen, zoals rimpelbehandelingen, ooglidcorrecties en huidverbetering. JME Communicatie heeft Kliniek Laurium ondersteund op het gebied van online communicatie. Er is een SEA campagne opgezet voor de diverse behandelingen. De website is ontwikkeld i.s.m. BUREAUBAS en Interactive Pixels. JME Communicatie heeft dit traject begeleid en gezorgd voor de SEO en content creatie. Ook draagt JME Communicatie zorg voor de Social Media (waaronder ook Facebook Advertising) van Kliniek Laurium. 

Meer informatie over project ‘Website’.

MENS EN RELATIE

Mens & Relatie is het grootste bureau op het gebied van persoonlijke bemiddeling in Nederland. Mens & Relatie is erkend door de Algemene Vereniging Relatiebureaus (AVR), heeft het Singleskeurmerk van de AVR en is aangesloten bij Geschillencommissie van de AVR. JME Communicatie verzorgde het SEA traject voor diverse websites van Mens en Relatie.

MILLIMAN PENSIOENFONDS

Milliman is één van de grootste onafhankelijke actuariële adviesbureaus ter wereld. JME Communicatie verzorgde een congres, waarin het gebruik van sociale media centraal stond. 

MOERMAN JANSEN B.V.

Moerman Jansen is officieel dealer van Mazda en SsangYong auto’s. Ook hebben zij een breed aanbod aan occasions. JME Communicatie heeft de SEA en contentmanagement werkzaamheden uitgevoerd voor diverse websites van Moerman Jansen. 

MOURIK GROOT-AMMERS

Mourik Groot-Ammers is een innovatief familiebedrijf actief in de wegenbouw, milieukundige werken en projectontwikkeling. JME Communicatie verzorgde het SEO en SEA traject voor de divisie infrastructuur. 

PELS SCOOTERS & MOTOREN

Pels Scooters & Motoren is een RDW erkend scooterbedrijf en dealer van diverse scootermerken. Zij hebben een compleet ingerichte werkplaats, waarin zij reparatie en onderhoud verrichten aan alle merken scooters en motorscooters. JME Communicatie verzorgde het SEA traject. 

ROCHE NEDERLAND B.V.

Roche is een internationale researchgeoriënteerde healthcare onderneming. JME Communicatie verzorgt het SEO, SEA en Social Media Advertising traject voor meerdere dochterwebsites van Roche Nederland. 

SALON PUUUR

Salon PUUUR is een schoonheidssalon in Woerden. JME Communicatie draagt zorg voor de Google AdWords en Facebook Advertising activiteiten.

SÄRA PERSONAL BEAUTY BY MADLI MILLER

SÄRA Personal Beauty by Madli Miller is een beautysalon in Haarlem. JME Communicatie heeft voor de nieuwe website het SEO traject verzorgd.  

SEGWAY CITYTOURS AMSTERDAM

Segway Citytours Amsterdam organiseert rondleidingen door Amsterdam op een Segway. JME Communicatie verzorgde het SEA traject.  

SSANGYONG MOTORS BENELUX

Voor SsangYong Motors Benelux heeft JME Communicatie drie nieuwe websites ontwikkeld (SsangYong België, SsangYong Luxemburg en SsangYong Nederland). De websites zijn ontwikkeld i.s.m. BUREAUBAS en Interactive Pixels. JME Communicatie heeft dit traject begeleid en gezorgd voor een optimale gebruiksvriendelijkheid van de website en een goede vindbaarheid (SEO). Ook zijn een Google advertentiecampagne (SEA) en diverse Social Media campagnes gestart. 

TEGELOUTLET WOERDEN

Tegel Outlet Woerden is een outlet winkel in Woerden die garant staat voor A kwaliteit tegels, o.a. wandtegels, vloertegels, profielen en mozaïek tegels. JME Communicatie heeft de SEA campagne verzorgd. 

TODAY’S MEDIA

Today’s Media is een veelzijdig reclame productiebureau, gespecialiseerd in o.a. grafisch ontwerp, drukwerk, sign en buitenreclame. JME Communicatie verzorgde het Social Media traject voor Today’s Media en diverse subwebsites. 

VAN DER BOON AUTO’S

Van der Boon Auto’s bestaat uit drie vestigingen. Deze vestigingen zijn o.a. officieel dealer van Suzuki, Subaru en SsangYong. Daarnaast hebben zij een werkplaats voor Citroën en diverse occasions. JME Communicatie voert de SEA werkzaamheden uit voor de websites van Van der Boon Auto’s.

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in de diensten van JME Communicatie? Neem contact op met Jamie Kaandorp.