Over JME Communicatie,
Jamie Kaandorp

Jamie Kaandorp heeft in 2011 haar eigen online communicatiebureau opgericht. Zij merkte dat er om haar heen veel nieuwsgierigheid was naar de mogelijkheden van social media. Veel organisaties hadden wel gehoord van de (destijds) nieuwe ‘trend’ die als zeer invloedrijk werd omschreven, maar zij wisten niet wat social media voor hun organisatie kon betekenen. Bovendien zag zij ook veel websites die nog niet geoptimaliseerd waren voor zoekmachines en wel wat hulp konden gebruiken. Door de kennis en ervaring die Jamie heeft opgedaan over social media en search engine advertising, leek het haar uitdagend om deze organisaties te helpen om het optimale uit hun online activiteiten te halen.

Kennis en ervaring

Jamie heeft gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam voor de opleiding Reclame- Marketing- & Communicatiemanagement. Naast deze studie was Jamie werkzaam bij een zoekmachine marketingbureau, waar zij veel kennis en ervaring heeft opgedaan met Search Engine Advertising (adverteren op zoekmachines) en Search Engine Optimization (websites optimaliseren voor zoekmachines). Zij heeft hier ook een training gevolgd bij Google en haar Google AdWords Professional certificaat behaald. 

Na een succesvolle afronding van de HBO studie is Jamie verder gaan studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Om zich verder te kunnen verdiepen in de communicatie heeft zij gekozen voor de opleiding Communicatiewetenschappen. Tijdens deze studie heeft zij zich gespecialiseerd in social media door specifieke seminars te volgen en hier haar afstudeerscriptie over te schrijven. Ook heeft zij naast haar studie gewerkt bij een social mediabureau, waar zij veel ervaring heeft opgedaan over de werking van social media voor grote organisaties.

MEER INFORMATIE OVER JME COMMUNICATIE

Wilt u meer informatie over de diensten die JME Communicatie aanbiedt? Kijk dan hier bij diensten of neem een kijkje in het portfolio om te zien voor welke opdrachtgevers JME Communicatie heeft gewerkt.